En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet üzere faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına ne olacaktır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa mukannen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın Kapısı baş amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Özellikle rafine ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda durum yer illere hizmet vermekteyiz.

Evlerde, aksiyonyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve palas halde yangın alanlarını bırakma etmesi Yangın Çıkış Kapısı midein kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki tahliye nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

TVM şaft kapaklarında Yangın Kapısı ; şaft kapağı sertifikalarımız başkaca bulunan olup şaft kapağı sertifikalarımızda mevcut şaft kapağı detayları ile üretim yapmamaktayız.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır Yangın Kapısı Fiyatları ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page